Tirsdag 27.september til lørdag 1. oktober ble Junior Grand Prix arrangert i Tallin. Ellen Yu fra Oslo Idrettslag var plukket ut til å representere Norge på stevnet.

Ellen kvalifisert til Junior VM.

Til tross for ryggproblemer klarte Ellen å stå på og og gjøre en kjempe innsats i begge programmene sine og endte med en total poengsum på 106,15 (38,10 + 68,05). Ellen klarte med resultatene sine også å kvalifisere seg til Junior VM.

Oslo Idrettslag er stolte av å ha en så fantastisk løper i klubben, og gratulerer Ellen med flotte resultater og kvalifiseringen til Junior VM!

Her kan du se Ellens program:

ISU Junior Grand Prix of Figure Skating består av syv stevner i St Gervais, France 25. – 27. august, Ostrava, Tsjekkia 1. – 3. september, Yokohama, Japan September 9. – 11. september, Saransk, Russland 15. – 17. september, Ljubljana, Slovenia 22. – 24. september, Tallinn, Estonia 29. september – 1. oktober, Dresden, Tyskland 6. – 8. oktober.

Ellen har deltatt i St. Gervais og Tallin på vegne av Norge.