En uke med hard og morsom trening på- og utenfor is er ferdig.  Denne gangen også med ballett på timeplanen.  Alle har jobbet godt, og stemningen har vært god.  Takk til alle dere flinke foreldre som har brukt ferie-dager på vår OI-leir!  Alle har blitt passet godt på, maten har vært super, og all planlegging og logistikk har gått etter planen.

Oslo idrettslag har tre skøyteleirer i året.  Femten dager med intensiv super-trening til beste for idrettslagets egne utøvere og gjester fra andre idrettslag.  Et tilbud vi er stolte og så fornøyd med at vi klarer å gjennomføre!

Til deg som har deltatt eller har hatt barn som har deltatt på leiren:  Hjelp oss med planlegging av neste leir, og bruk noen minutter på å gi oss tilbakemelding på leiren her:  https://no.surveymonkey.com/r/K5ZJ87J  Frist for tilbakemelding:  søndag 23. oktober.

Følg med på dette oppslaget – om litt legger vi ut flere bilder fra leiren.

vero-hostleir-2016

hostleir-2016hopptrening-hostleir-2016

 

 

 

 

 

myk-hostleir-2016img_9323img_9301