Se under for siste nytt:

Treningstider fredag – bare i ungdomshallen!

Husk ballett!

OI – Torsdag.docx

OI camp uke 8

Fredag er siste dag:  For dere som henter barn, sjekk med foreldrevakt og Eileen og Hedvig om de trenger hjelp til å få ryddet opp og brakt ting opp til klubbhuset og til OI-skapene.  Sjekk at alle oppslag om tider og grupper som vi har limt opp på dører osv er tatt ned, og at garderober er feiet og ryddet etter siste økt.

For dere som har tatt blinkskudd av utøverne under leiren – mail disse til Kristin!

 Oversikt over foreldrevakter og telefonnummer finner du her:  Foreldrevakter skøyteleir uke 8 2017

Grupper:  grupper uke 8 2017

Foreldrevakter passer på løpere fra en halv time før B-gruppen starter trening til barmark er ferdig.

Det blir barmark, ballett, og lunsj i håndbalhallen, første og siste is i plasthallen, og mellomste is i ungdomshallen. Fredag er all is i ungdomshallen.

Løperne trenger ta med seg: Vannflaske, ekstra med varmt tøy til trening på is i plasthallen, innejoggesko og tøy til barmarkstrening, ballettsko/turnsokker og tøy til ballett.  Ikke ta med dyrt utstyr – vi dekker ikke evt tap/skade.  Men ta gjerne med kortstokk og andre leker som kan brukes i pausene.  De yngste bør ha med seg tøy så det går an å leke på lekeplassen i pausene.