Det er skøyteboom i Norge i år og det merkes godt på interessen for vår skøyteskole. Det er lenge siden interessen har vært så stor, og vi har nå venteliste på barnekurset for barn mellom 4 og 12 år. Men nok en gang må vi dessverre utsette oppstarten på grunn av særskilt regler for ishaller i Oslo. Det er selvfølgelig kjempe trist, men liv og helse kommer først.

Nye kurs for ungdom og voksne har vi ikke kunnet arrangere siden mars i fjor. Vi venter med å sette det opp i påvente av lettelser i restriksjonene og mer forutsigbarhet for disse gruppene. Men interessen merker vi godt, med mange henvendelser. Vi håper vi kan komme i gang igjen snart, det er mange som savner treningen nå.

Nye tilbud til breddeidretten

OI har i år utvidet sitt breddetilbud for synkrogruppen Blue Crew, som endelig kan få flere timer på is. Dette er viderekommende barn og ungdom fra skøyteskolen som nå har fått et utvidet tilbud og en ordentlig mulighet til å jobbe videre som et synkro lag. Gleden har derfor vært stor denne uken når de endelig kan komme inn i ishallen igjen, etter flere uker på uteis og minimalt tilbud. Nå håper vi de kan få ro til å komme skikkelig i gang med treningen.

Dessverre har oppstarten av et viderekommende synkrolag for løpere med lengre erfaring fra kunstløp latt vente på seg. Denne gruppen består av eldre ungdom som enda ikke har hatt mulighet til å komme inn i ishallen etter nyttår.

Vi håper at alle de som ikke får kommet seg på trening nå holder ut og har lyst til å være med oss videre når Oslo endelig åpner opp igjen.