Året 2020 ble ikke helt som planlagt, men vi har ikke latt oss stoppe av den grunn. Sammen med våre gode venner i OSK har vi funnet alternative løsninger for å holde våre løpere i aktivitet innenfor de til enhver tid gjeldene retningslinjene.

Akkurat nå har ikke løpere mellom 13 og 19 år anledning til å trene inne, og har derfor i flere uker trent ute på Frogner Stadion. I dag samlet vi også løperne som til vanlig trener sammen med denne gruppen for en liten juleavslutning ute for alle sammen.

Nå ønsker vi alle god jul med en liten video fra dagens alternative juleavslutning av og med springs-senior løperne til OI og OSK, som med hjelp av Veronika og Anna laget juleshow for seg selv på Frogner Stadion.

Også skøyteskolen har arrangert en alternativ juleavslutning i år, der de ulike gruppene hadde oppvisning for hverandre og uten publikum tilstede. Neste år håper vi at vi igjen kan samle hele klubben med små og store til et riktig juleshow for alle som vil se.

Har du lyst til å lære deg kunstløp? OI Skøyter har skøyteskole for barn og voksne hver lørdag på Jordal. Nye kurs starter opp i januar innenfor gjeldende smittevernsregler. I begynnelsen av januar åpner vi for påmelding for nye løpere. Følg med på denne siden.