Denne helgen var det klart for den 10. norges cup konkurransen i år. Stevnet var for klassene oppvisning, cubs u/13 og veteran samt Norges cup for klassene debs, debs A & basic.

Tusen takk til alle som kom og var med oss de to dagene på Frogner. Vi vil også takk Meny Løren og Skøytebutikken for sponsing av mat og lotteri.

Debs A: Gratulerer med 1. plass til Emma og 2. plass til Maya og ny pers til begge to.

Basic: Gratulerer med 2. plass og ny pers til Klara og 11. plass til Helene.

Debs: Amalie var endelig tilbake og klar for å konkurrere i sitt første stevne denne sesongen. Gratulerer med flott gjennomført, det ble ny pers og 11. plass.

Cubs u/13: Leverte flotte resultat, gratulerer til Celine på 6. plass, Pernille på 14. plass, Ellinor 18. plass, Ada med konkurransedebut på 24. plass og Djurdja på 27. plass. Bra jobba alle sammen.

Oppvisning: Jentene i oppvisningsgruppen viste seg fra sin beste side. Det var også debut for flere av OIs yngste. Fantastisk å se på dere alle sammen, vi gleder oss til å følge dere videre.

Veteran: vi hadde også med oss 5 veteraner på stevnet. Gratulerer med flott gjennomføring alle sammen.

Å arrangere stevne er både gøy og krevende for klubben. Alle frivillige må i sving. Små og store får en super mulighet til å bli bedre kjent med hverandre. Tusen takk til alle som bidro, takk til alle løpere som deltok, trenere, frivillige, dommere og teknisk panel.