4. februar var det klart for Reykjavik International Games 2022. OI sendte denne gangen løpere til både ISU og Interclub konkurransen.

Oda lå på 2. plass etter kortprogrammet og fikk 3. plass i friløpet. Dette endte med 3. plass i konkurransen for klassen Junior.

I klassen Advanced novice girls hadde vi Victoria og Maya, som lå på hhv 4. og 5. plass etter strålende kortprogram. Sammenlagt endte Victoria på 9. plass og Maya på 10. plass etter friløpet. Dette var første gang Maya og Victoria var med på et internasjonalt stevne. Gratulerer så mye med vel gjennomført internasjonal debut.

I Interclub konkurransen debuterte Katrine og Celine. Vi gratulerer Katrine med 2. plass i klassen Basic Novice. Hun har tidligere trent i Ungarn og har derfor konkurrert med poeng allerede i ung aldr, men dette var hennes første internasjonale stevne og poengkonkurranse for OI etter at hun har gått opp fra oppvisningsklassen. Celine hadde sin debut i konkurranseklasse og internasjonal konkurranse etter at hun gikk opp fra oppvisning etter nyttår. Celine konkurrerte i klassen Cubs Girls. Der ble det ikke offentliggjort plasser og løperne fikk selv delt ut poengene uten offentliggjøring. Gratulerer med flott debut til Celine.