Seongen er starks i gang, og OI jentene har gjort seg klare. Sommeren er brukt på forberedelser, og treningen foregår nå for fullt. Det blir en spennende høst for alle. OI stiller med løpere i stort sett alle klasser, og skal også representere Norge internasjonalt.

OIs debs, novice, junior og senior gruppe fra klubbmesterskapet 2022.

Hele 9 løpere fra OI stiller på sesongens første Norges Cup stevne i Sarpsborg 24. og 25. september der våre novice, junior, senior og basic løpere skal starte. Lykke til alle sammen!

Debs løperne får sitt første stevne i Fredrikstad 01.-02. oktober.

Her er Blue Crew fra sommeravslutningen 2022

Etter det følger stevnene tett, totalt har vi 43 konkurranseløpere fra oppvisning til senior, inkludert synkro som skal konkurrere i år. Et av årets høydepunkt blir stevnet i Stavanger 15. og 16. oktober, da er det endelig klart for Blue Crew – vårt synkron lag – til å prøve seg for første gang. Blue Crew har nå 13 løpere i alderen 11 – 17 år og skal konkurrere i oppvisningsklassen. Laget har forberedt seg godt, og gleder seg til endelig å få lov til å stille i konkurranse.

Ois cubs jenter fra klubbmesterskapet 2022

Våre oppvisning, Cubs og springs jenter får første mulighet til å vise seg frem i Bærum 08.-09. oktober.

Oppvisningsgjengen gleder seg til å komme i gang med sesongen, her fra klubbmesterskapet i 2022.

For OI starter den Internasjonale sesongen i Egna, Italia 12.-16. oktober der Oda stiller for Norge i Junior Grand Prix etter å ha vunnet det digitale kvalifiseringsuttaket. Videre følger den internasjonale høsten med ISU stevnene Tallin Trophy 08.-13. november for Oda, samt Latvia Trophy for både Oda og Emma. Begge løpere er med på landslaget, Oda er en del av juniorlaget og Emma er på rekruttlaget.

Junior Grand Prix serien startet i 1997 og inkluderer syv konkurranser samt Junior Grand Prix finalen. I serien konkurrerer noen av de kommende skøytestjernene i verden og gir unge løpere i alderen 13 til 19 år muligheten til å konkurrere på et høyt internasjonalt nivå. Antall plasser i serien avgjøres av landets plassering i Junior VM foregående sesong. Norge har i år tre plasser.

Vi ønsker alle våre løpere lykke til med sesongen!!