Flere av våre løpere avsluttet årets sesong på Skate Copenhagen, et interclub stevne i regi av den danske klubben Hvidovre Skøyteklubb. Flere av OIs løpere toppet den internasjonale konkurransen i Danmark.

I senior konkurrerte Ingeborg og Kari. Begge leverte flotte resultater i årets siste konkurranse. Kari endte på 4. plass og Ingeborg på 8. plass. Totalt stilte 12 løpere i klassen fra Sverige, Danmark, Tyskland og Norge.

I junior hadde vi med to junior debutanter, Amalie og Marianna. Amalie endte på 27. plass og Marianna på 35. plass av i alt 40 løpere. Det var løpere fra Norge, Danmark, Sverige, Finland, Belgia og Sveits i denne klassen. Her stilte også Oda, som etter et litt uheldig kortprogram leverte et strålende friløp best i klassen og hun klatret fra 12. til 2. plass sammenlagt.

I Advanced Novice Girls older hadde OI med Victoria og Maya. Hele 41 løpere stilte til start i denne klassen, og representerte Norge, Danmark, Sverige, Sveits og Belgia. Victoria kom på 13. plass og Maya på 16. plass i denne klassen.

I klassen Advanced Novice Girls Younger stilte OI med to av 33 løpere som stilte til start. I denne klassen var det løpere representert fra Norge, Sverige, Danmark, Slovakia, Sveits, Tyskland og Belgia. Spesielt gratulerer til Emma som gikk to strålende løp og tok med det seieren i klassen. Karina gikk også flott og endte på 22. plass.

De yngste løperne våre stilte i klassen Intermediate Novice age 10-11. I denne klassen var det løpere fra Norge, Danmark, Sverige, Japan, Sveits, Litauen og Belgia. Hele 29 løpere stilte til start. Spesielt gratulerer til Katrine med 2. plass, Celine med 14. plass, Carla med 19. plass og Simeuna med 27. plass i gruppen.

Fun fact: det er viktig å alltid pakke skøyter – og kjole – i håndbagasjen når man skal ut og konkurrere. Odas bagasje ble forsinket til København, skøytene var heldigvis i håndbagasjen og Maya var så snill å låne bort kjolen sin.

Nå er det klart for en velfortjent påskeferie for både trenere og løpere!!