Forrige uke fikk OI besøk av Avisa Oslo, der vi snakket om vår bekymring rundt stengte ishaller om våren. Vi håper at kommunen fremover vil sette av penger til å holde ishallene åpne hele våren.

Skøytesport er en helårsidrett og for kunstløp er dette en viktig periode for planlegging av neste sesong. Det er gledelig å se at byråden for kultur, idrett og frivillighet, Omar Samy Gamal (SV) går langt i å love bedring neste år.

– Vi ser at skøytesport har blitt mer populært de siste årene, i takt med at kommunen har bygd flere ishaller. Det gjør at pågangen er større og det er flere utøvere. Vi ser også at skøytesport beveger seg mot å bli en helårsidrett, i stedet for kun en vinteridrett slik det har vært før. Vi har normalt en ishall som er åpen gjennom vår – og sommersesongen. Dette har fungert tidligere, når sesongen har vært ferdig etter påske, men vi ser nå at det trengs flere helårsåpne ishaller og det vil vi gjøre noe med til neste år, sier byråden.

Les hele saken hos Avisa Oslo her.