Lørdag 13. mai arrangerte OI skøyter sammen med Vålerenga Trolls, Sportsklubben Sterling og Rulle Jordal den offisielle åpningen av nye Jordal Idrettspark. Jordal Idrettspark står nå ferdig og klar til å ta i mot alle som vil bruke den! Her er det liv fra morgen til kveld. Endelig kan vi ønske velkommen til en flott idrettspark og et åpent og inkluderende klubbhus.

OI Skøyter drifter klubbhuset sammen med Vålerenga Trolls og Sportsklubben Sterling. Klubbhuset holder åpent hver dag fra kl. 17:00 – 22:00, samt i helgene med åpen kafe og enkel servering. Ellers benyttes husets garderober av den organiserte idretten og fordeles til utøvere med tildelt banetid. Treningsrom og møterom benyttes av klubbene som drifter huset.

Jordal Idrettsfestival

Dagen ble feiret med Jordal Idrettsfestival, en gratis dag til glede for alle barna på Jordal. Dagen ble støttet av Oslo kommune. På programmet var det gratis aktivitetsrebus for alle, show og masse pølser, brus og is. Det var rene 17. mai stemningen.

OI Skøyter åpnet showet inne i Ungdomshallen, før vi fortsatte med aktivitetsrebus ute. Hele dagen krydde det av barn, ungdom og voksne.

Vi fikk også besøk av flere lokalpolitikere, bymiljøetaten og Byråd for Kultur, Idrett og Frivillighet Omar Gamal. At parken nå står ferdig er takket være iherdig innsats fra de lokale klubbene, lokalpolitikere som trodde på prosjektet og et byråd som valgte å prioritere oppussing av klubbhuset, fotballbanen og skateparken i kommunebudsjettet. Resultatet er et samlingssted i hjertet av Gamlebyen.

På Jordal skal det være godt å være for alle, enten du tilhører den organiserte idretten eller ikke, og vi som drifter skal være med på å skape et trygt fellesskap og vennskap på tvers.