20. – 22. oktober var det duket for landslag og rekruttsamling i Bergen.

Tre innholdsrike dager på camp for forbundslagene og inviterte i Åsane Arena. Istrening, barmark, teori, mental trening, helseattest , treningsdagbok og ikke minst bowling stod på planen.

Skøyteforbundet har denne høsten tatt initiativ til å innføre helseattest for junior og seniorløpere som skal representere Norge internasjonalt. Målet med helseattesten er å utvikle sunne utøvere. Dette er et samarbeid mellom Sunn Idrett, Olympiatoppen og involverte særforbund. Andre forbund som har helseattest pr. dags dato er Norges Skiforbund, Norges Friidrettsforbund, Norges Orienteringsforbund og Norsk Skiskytterforbund. Helseattesten bygger på at Norsk idrett setter utøvernes helse foran prestasjon, samt ønsker sunne og friske utøvere. Helseattesten skal avdekke om utøver har ernæringsmessige eller andre relevante medisinske utfordringer som bør tas tak i før det er aktuelt med internasjonal representasjon. Løpere som ikke er på landslag som ønsker vurdering til uttak i junior og senior våren 2024 må ha helseattest innen 1.desember.

Om fire uker møtes laget igjen til neste samling i Skien, da blir det også Sammen Mot Toppen.