Norges cup for senior, junior og debs samt konkurranse for Basic i Stavanger denne helgen ga gode resultater for OI jentene, som sammen med trener Veronika hadde tatt turen til Siddishallen.

Kari Sofie tok 1. plassen i Senior A etter et fantastisk friløp, med ny pers på 116,57 poeng sammenlagt. Gratulerer Kari – bra jobba!!

I junior A fikk vi lørdag se flere spektakulære løp, og Linnea fra AKK satte ny norsk rekord i junior klassen med over 50 poeng i kortprogram. Oda tok 3. plassen i klassen med ny pers på 112,15 poeng sammenlagt. Ingeborg debuterte i A gruppen og kom på en flott 10. plass i en veldig sterk Junior A gruppe.

Med super utstråling og god energi gjennom hele løpet tok Eirill 3. plassen i Basic. Gratulerer!

I Debs endte Maya på en 14. plass og Amalie på en 16. plass. Fortsett å jobbe hardt jenter.

I oppvisning gikk Katrine et supert sprudlende løp.