Leieren er i uke 31 og er et samarbeid med TT (Tønsberg Turn kunstløpklubb) og OI. Ishallen ved Maier Arena holder god standard og trenerteamet vil bestå av OIs hovedtrener Veronika Vrtelova, TT sin hovedtrener Janusz Komendera samt Denis Lazarev og Louisa Warwin fra OI.

Grupper og oversikt over treningstider er nå satt opp (det kan bli endringer i gruppeinndeling i løpet av de første dagene):

Detaljert timeplan kommer nærmere leirstart.

Vi må forholde oss til gjeldende regler for smittevern. Det er planlagt å tilby lunsj fra mandag til fredag mot et tillegg på 200 kroner.

Deltakeravgift er 3500 kroner dersom deltaker er medlem i TT eller OI (det gis søskenmoderasjon på 1000 kroner på søsken nr 2). Deltakeravgiften er 4000 kr for deltakere fra andre klubber. Avgiften dekker 3 istimer (45 minutter) og en time barmark (60 minutter) hver dag fra mandag til fredag + 2 istimer på lørdag.

Påmeldingsfristen har gått ut. For å høre om det er mulig å få plass på leiren før leirstart kan Ida Holte fra leirgruppa i OI kontaktes på mobil 922 18 381.

Betalingsfrist er 1. juni.
Kontonummer for betaling: 1602 56 89708
Merk innbetalingen med barnets fulle navn.
Skulle leiren bli avlyst på grunn av smittesituasjonen/ covid 19 blir deltakeravgiften refundert.

For å delta må man ha lisens/ forsikring.

Dersom du ser etter sted å bo kan vi for eksempel anbefale Wilhelmsen house som har leiligheter med hybelkjøkken. Det ligger ved sykehuset, dvs i gangavstand både til togstasjonen, byen og ishallen.