Vi forsøker å gjenta suksessen fra i fjor og planlegger sommerleir i Tønsberg i uke 31, nest siste uke av sommerferien. Det er selvfølgelig avhengig av at de lettes på smitteverns-restriksjonene.

Leieren er et samarbeid med TT (Tønsberg Turn kunstløpklubb) og OI. Ishallen ved Maier Arena holder god standard og trenerteamet vil bestå av OIs hovedtrener Veronika Vrtelova, TT sin hovedtrener Janusz Komendera samt Denis Lazarev fra OI.

Vi har noen ledige plasser og åpner for deltakere fra andre klubber med forbehold om gjeldende korona-regler på leirtidspunktet. Vi må forholde oss til gjeldende regler for smittevern. Matservering og bruk av garderober kommer vi tilbake til.

Deltakeravgift er 3500 kroner dersom deltaker er medlem i TT eller OI (det gis søskenmoderasjon på 1000 kroner på søsken nr 2). Deltakeravgiften er 4000 kr for deltakere fra andre klubber. Avgiften dekker 3 istimer (45 minutter) og en time barmark (60 minutter) hver dag fra mandag til fredag + 2 istimer på lørdag. Vi satser på å tilby lunsj fra mandag til fredag mot et tillegg på 200 kroner.

Påmeldingsskjema ligger her

Utvidet påmeldingsfrist: 28. mai

Betalingsfrist er 1. juni.
Kontonummer for betaling: 1602 56 89708
Merk innbetalingen med barnets fulle navn.
Skulle leiren bli avlyst på grunn av smittesituasjonen/ covid 19 blir deltakeravgiften refundert.

Leieren er foreldredrevet og vi oppfordrer alle som kan til å sette seg opp på en foreldrevakt i løpet av uka!

For å delta må man ha lisens/ forsikring.

Dersom du ser etter sted å bo kan vi for eksempel anbefale Wilhelmsen house som har leiligheter med hybelkjøkken. Det ligger ved sykehuset, dvs i gangavstand både til togstasjonen, byen og ishallen.