Det var OIs tur til å arrangere stevne, og årets siste NC-konkurranse. Stevnet fant sted i Sonja Henie ishall, og hadde flere av Norges beste kunstløpere med i konkurransen.

Dobbel axel bonanza for OI jentene

På løpende bånd satt endelig dobbel axel for alle våre novice A jenter, som samtidig også kvalifiserte seg til Nordisk. Gratulerer med fantastiske løp til Katrine med 2. plass og ny PB, Emma 3. plass, Ellevine 4. plass og ny PB og Karina 10. plass og ny PB. Dette var gøy!

I Junior A satt 2 Axel også endelig for Maya i konkurranse og med ny PB endte hun på 5. plass med Victoria rett bak på en 6. plass.

I Junior tok Marianna en fin 2. plass.

I Springs og Cubs var det kun OI som deltok, så det ble nærmest som et lite klubbmesterskap å regne. Gratulerer med flotte løp og følgende resultater:

Springs:

  1. Carla
  2. Celine
  3. Léonie
  4. Simeuna
  5. Pernille

I Cubs u/13 gikk 1. plassen til Djurdja og i Cubs o/13 gikk 1. plassen til Ada og 2. plassen til nykommeren Jelena som tidligere kun har konkurrert i synkro med Blue Crew.

Blue Crew fikk også gått sitt andre stevne for sesongen, og kunne vise til stor fremgang fra forrige gang. Det ble ny PB med totalscore på 23.06 poeng. Veldig gøy å se på. Gratulerer alle sammen!

Våre oppvisningsløpere Lana, Emilie, Tayana, Thea og Sofie viste også flotte løp. For Tayana og Sofie var dette siste stevne i oppvisningklassen, for etter nyttår rykker de begge opp i Cubs u/13, vi ønsker dem lykke til!

En spesiell takk også til alle frivillige foreldre, trenere, dommere og annet personell som bidro til en flott stevnehelg i Oslo og Sonja Henie ishall.