Kunstløp

Vi underviser i grunnleggende skøyteferdigheter & har mye gøy på isen!

9. januar ønsker vi velkommen til en ny runde med skøyteskole for barn og voksne i Ungdomshallen på Jordal! Kurset arrangeres 11 lørdager og avsluttes 21. mars. Fri i uke 8 (vinterferie).

Grunnet koronarestriksjonene i Oslo er OI nødt til å utsette oppstart av skøyteskolen. Frem til 21.januar er innendørs breddeidrett forbudt og skøytehallen stengt – vi håper at det da kommer lettelser så vi kan komme i gang fortest mulig.

OI er en skøyteklubb for kunstløp i Oslo og har deltakere fra nybegynnernivå helt opp til landslag. På vår skøyteskole underviser vi i grunnleggende skøyteferdigheter som kan være med på å ta løperen til neste nivå innenfor kunstløp.

KursTidPrisTreningPåmelding
Barn u/13 10:50 – 11:451500,-**Skøyternybegynner / litt øvet (fullt)
Ungdom / Voksen ***09:45 – 10:402000,-*/**Skøyternybegynner / øvet / veteran (utsatt pga restriksjoner)
Blue Crew09:45 – 11:352000,-*/**Skøyter teknikk + barmarkøvet (kun etter opptak)
*Lisenssesong0 – 600,-alleles om lisens
**Medlemsavgiftårlig200,-betingelserInnmelding OI skøyter

*/** prisen kommer i tillegg til kursavgift og faktureres en gang pr. år uavhengig av antall kurs. Sesong går fra august, medlemsavgift fra januar.

*** Kurs for ungdom / voksne starter opp så snart vi har tillatelse i forhold til smittevernsregler.

Påmeldingen til samtlige skøytekurs gjennom MinIdrett. Før påmelding må du sørge for at den som skal være med på kurset er innmeldt i OI skøyter.

På grunn av koronasituasjonen vil samtlige kurs gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernsregler og anbefalinger, det kan også bli aktuelt med utsettelser eller avlysning av kursene på kort varsel.

MEDLEMSKAP I OI Skøyter
Alle som går på kurs eller er aktive hos oss må være medlemmer i klubben.
Dette er svært viktig. Medlemskapet inneholder en utøverforsikring, som gjelder både på trening og i konkurranser, og den er grunnlaget for den støtten vi mottar for å drive barne- og ungdomsarbeid. Medlemskap i klubben koster 200 kroner pr. år. Medlemsavgift faktureres ved innmelding, og videreføres automatisk til oppsigelse foreligger.

Nyttige linker:

Kontakt: skole@oi-lag.no ved spørsmål. 

Velkommen alle sammen!