Vi underviser i grunnleggende skøyteferdigheter & har mye gøy på isen!

Søndag 22. august ønsker vi velkommen til en ny runde med skøyteskole for barn, ungdom og voksne i Jordal Amfi! Kurset arrangeres 5 søndager og avsluttes 19. september.

OI er en skøyteklubb for kunstløp i Oslo og har deltakere fra nybegynnernivå helt opp til landslag. På vår skøyteskole underviser vi i grunnleggende skøyteferdigheter som kan være med på å ta løperen til neste nivå innenfor kunstløp.

Påmelding åpner snart 🙂

KursTidPrisTreningPåmelding
Barn u/13 10:50 – 11:45750,-**Skøyternybegynner / litt øvet
Ungdom / Voksen 09:45 – 10:401000,-*/**Skøyternybegynner / øvet / veteran
Blue Crew09:45 – 11:451000,-*/**Synkro skøyter teknikk + barmarkøvet (kun etter opptak)
*Lisenssesong0 – 600,-alleles om lisens
**Medlemsavgiftårlig200,-betingelserInnmelding OI skøyter

*/** I tillegg til kursavgift faktureres en gang pr. år medlemsavgift og lisens (fra 13 år) uavhengig av antall kurs. Sesong går fra august, medlemsavgift fra januar og følger kalenderåret.

Påmeldingen til samtlige skøytekurs gjennom egen påmeldingslink. Før påmelding må du sørge for at den som skal være med på kurset er innmeldt i OI skøyter i MinIdrett.

På grunn av koronasituasjonen vil samtlige kurs gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernsregler og anbefalinger, det kan også bli aktuelt med utsettelser eller avlysning av kursene på kort varsel.

MEDLEMSKAP I OI Skøyter
Alle som går på kurs eller er aktive hos oss må være medlemmer i klubben.
Dette er svært viktig. Medlemskapet inneholder en utøverforsikring, som gjelder både på trening og i konkurranser, og den er grunnlaget for den støtten vi mottar for å drive barne- og ungdomsarbeid. Medlemskap i klubben koster 200 kroner pr. år. Medlemsavgift faktureres ved innmelding, og videreføres automatisk til oppsigelse foreligger.

Nyttige linker:

Kontakt: skole@oi-lag.no ved spørsmål. 

Velkommen alle sammen!