Vi underviser i grunnleggende skøyteferdigheter & har mye gøy på isen!

Søndag 24. oktober ønsker vi velkommen til en ny runde med skøyteskole for barn, ungdom og voksne i Jordal Amfi / Ungdomshallen! Kurset avsluttes 19. desember.

Søndag 12/12 er det ikke noe kurs grunnet annet arrangement. Kursavgiften inkluderer juleshowet, som vil bli avholdt på en hverdag i desember. Dato vil bli publisert når vi nærmer oss.

OI er en skøyteklubb for kunstløp i Oslo og har deltakere fra nybegynnernivå helt opp til landslag. På vår skøyteskole underviser vi i grunnleggende skøyteferdigheter som kan være med på å ta løperen til neste nivå innenfor kunstløp.

Kurset passer best for barn mellom 4 og 10 år , og tar i mot deltakere født i 2008 eller senere.

For påmelding til ungdoms eller voksenkurs, se her.

Påmeldingen er åpen 🙂

Påmeldingen til samtlige skøytekurs gjøres gjennom egen påmeldingslink. Før påmelding må du sørge for at den som skal være med på kurset er medlem i OI skøyter i MinIdrett. Du kan melde deg eller ditt barn inn her.

KursTidPrisTreningPåmelding
Barn u/14 10:50 – 11:451350,-**Skøyternybegynner / litt øvet
*Lisenssesong0 – 270,-alleles om lisens
**Medlemsavgiftårlig200,-betingelserInnmelding OI skøyter

OBS! Fra 14.11. blir tidspunktet: 11:00 – 12:00

*/** I tillegg til kursavgift faktureres en gang pr. år medlemsavgift (kr. 200) og lisens uavhengig av antall kurs. Sesong går fra august til august, medlemsavgift fra januar ut desember.

På grunn av koronasituasjonen vil samtlige kurs gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernsregler og anbefalinger, det kan også bli aktuelt med utsettelser eller avlysning av kursene på kort varsel.

Medlemskap i OI skøyter:

Alle som går på kurs eller er aktive hos oss må være medlemmer i klubben.
Dette er svært viktig for registrering av lisens og forsikring, samt at medlemskapene våre er grunnlaget for den støtten vi mottar for å drive barne- og ungdomsarbeid. Medlemskap i klubben koster 200 kroner pr. år. Medlemsavgift faktureres ved innmelding, og videreføres automatisk til oppsigelse foreligger. Les mer her.

Lisens til Norges Skøyteforbund:

Norges Skøyteforbund pålegger alle utøvere som deltar i konkurranse og trening inkludert Skøyteskole å løse lisens for hver sesong.

Lisensen følger skøytesesongen og går fra august til august. Du kan bruke samme lisens i flere klubber. Les om lisens her.

NSF grunnlisens (GL) barneidrett (01.01.2009-31.12.2019) 0,- kroner
NSF Trimklasse (kun trening, 01.01.1923-31.12.2008) 270,- kroner 

Nyttige linker:

Kontakt: skole@oi-lag.no ved spørsmål. 

Velkommen alle sammen!