Vi underviser i grunnleggende skøyteferdigheter & har mye gøy på isen!

Søndag 24. april ønsker vi velkommen til en ny runde med skøyteskole for barn i Sonja Henie Ishall på Frogner. Kurset avsluttes 19. juni. Det blir ikke kurs 1.mai og 5.juni.

OI er en skøyteklubb for kunstløp i Oslo og har deltakere fra nybegynnernivå helt opp til landslag. På vår skøyteskole underviser vi i grunnleggende skøyteferdigheter og enkel skøyteteknikk der fokus er mestring og skøyteglede. Deltakeren bør kunne gå selv og reise seg opp fra isen på egen hånd. Ta med skøyter, hjelm og varme bevegelige klær.

Kurset passer best for barn fra 4 år , og tar i mot deltakere født i 2009 eller senere.

Før påmelding må den som skal være med på kurset registreres som medlem i OI skøyter. Medlemsregistrering og påmeldingen til skøytekurs gjøres gjennom MinIdrett.

NivåTidPrisPåmelding
Nybegynner / litt øvetsøndag 10:30 – 11:25kr. 900,-MinIdrett
Medlemsavgift OI Skøyterfølger kalenderårkr. 200,-MinIdrett

Vi tar forbehold om uforutsette hendelser, det kan også bli aktuelt med utsettelser eller avlysning av kursene på kort varsel.

Medlemskap i OI skøyter:

I tillegg til kursavgift faktureres en gang pr. kalenderår medlemsavgift. Alle som trener hos oss må være medlemmer i klubben.
Dette er svært viktig for registrering av lisens og forsikring, samt at medlemmene våre er grunnlaget for den støtten vi mottar for å drive barne- og ungdomsarbeid. Medlemskap i klubben koster 200 kroner pr. kalenderår. Medlemsavgift faktureres ved innmelding, og videreføres automatisk til oppsigelse foreligger. Medlemsavgiften faktureres normalt i januar hvert år. Les våre medlemsbetingelser her.

Lisens til Norges Skøyteforbund:

Norges Skøyteforbund pålegger alle utøvere som deltar i konkurranse og trening inkludert Skøyteskole å løse lisens for hver sesong.

Lisensen følger skøytesesongen og går fra august til august. Du kan bruke samme lisens i flere klubber når du går på skøyteskolen. Les om lisens her.

NSF grunnlisens (GL) barneidrett (01.01.2009-31.12.2019) 0,- kroner

Nyttige linker:

Kontakt: skole@oi-lag.no ved spørsmål. 

Velkommen alle sammen!