Vi underviser i grunnleggende skøyteferdigheter & har mye gøy på isen!

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til en ny runde med skøyteskole for barn, ungdom og voksne i Sonja Henie ishall.

OI er en skøyteklubb for kunstløp i Oslo og har deltakere fra nybegynnernivå helt opp til landslag. På vår skøyteskole underviser vi i grunnleggende skøyteferdigheter som kan være med på å ta løperen til neste nivå innenfor kunstløp. Passer for nybegynnere og litt øvet 13 år eller eldre.

Påmelding og priser:

Påmeldingen til samtlige skøytekurs gjøres gjennom egen påmeldingslink. Alle som deltar på kurset må være medlem i Oslo Idrettslag Skøyter. Før påmelding må du derfor sørge for at den som skal være med på kurset er medlem i OI skøyter. Du må også løse lisens hos Norges Skøyteforbund.

Vi tilbyr våren 2024 følgende kurs:

NB! Det er ingen kurs 19. mai grunnet pinse.

Skøyteskole ungdom (fra 13-16 år)

  • Nivå: nybegynner/litt øvet
  • Varighet: 9 ganger
  • Tidspunkt: Søndager 10.45 – 11.45
  • Periode: 21. april – 16. juni
  • Pris: 800,-

Kurset passer for nybegynnere og deg som har gått et par år på skøyteskolen.

Skøyteskole voksen (fra 17 år)

  • Nivå: nybegynner/litt øvet
  • Varighet: 9 ganger
  • Tidspunkt: Søndager 12.00 – 13.00
  • Periode: 21. april – 16. juni
  • Pris: 1200,-

Kurset passer for nybegynnere og deg som har gått et par år på skøyteskolen. Voksenkurset er nå dessverre fullt. For å stå på venteliste og får beskjed neste gang vi legger ut kurs kontakt skøyteskolen på skole@oi-lag.no

Påmelding til samtlige kurs via iSonen.

Vi tar forbehold om eventuelle små justeringer på tid og endringer grunnet arrangement i ishallen.

Medlemskap i OI skøyter:

Alle som går på kurs eller er aktive hos oss må være medlemmer i klubben. Medlemskap i klubben koster 200 kroner pr. år.
Medlemsavgift følger kalenderår. Dette er svært viktig for registrering av lisens og forsikring, samt at medlemskapene våre er grunnlaget for den støtten vi mottar for å drive barne- og ungdomsarbeid. Medlemsavgift faktureres ved innmelding, og videreføres automatisk til oppsigelse foreligger. Les mer her.

Lisens til Norges Skøyteforbund:

Norges Skøyteforbund pålegger alle utøvere som deltar i konkurranse og trening (inkl. Skøyteskole) om å løse lisens for hver sesong.

Lisensen følger skøytesesongen og går fra august til august. Du kan bruke samme lisens i flere klubber. Les om lisens her.

Løpere som er påmeldt i konkurranser, og ikke har gyldig lisens, nektes å starte i konkurransen. Dette er i henhold til NSFs lover og spesielle bestemmelser.

Pris i 2023/24 sesongen:

NSF Trimklasse (kun trening) 01.01.1924-31.12.2010 500,- kroner.

Det finnes også andre lisenser avhengig av alder og konkurranseklasse.

Nyttige linker:

Kontakt: skole@oi-lag.no ved spørsmål. 

Karin Baadstø Monssen 41605658 eller Lennart Burenius 95403834

Velkommen alle sammen!