Vi underviser i grunnleggende skøyteferdigheter & har mye gøy på isen!

Oslo Idrettslag Skøyter har gleden av å ønske velkommen til vårens skøyteskolekurs i Sonja Henie ishall på Frogner i Oslo.

Kursene starter opp 21. april, og varer til og med 16. juni. 19. mai er det fri på grunn av pinse.

OI er en skøyteklubb for kunstløp i Oslo og har deltakere fra nybegynnernivå helt opp til landslag. Vi har både utøvere innen singel kunstløp og synchro – kunstløpene svar på lagsport.

På vår skøyteskole underviser vi i grunnleggende skøyteferdigheter og enkel skøyteteknikk der fokus er mestring og skøyteglede. Deltakeren bør kunne gå selv og reise seg opp fra isen på egen hånd.
 Ta med skøyter, hjelm og varme bevegelige klær. 
OI har et begrenset antall skøyter til utlån ved behov. Ta kontakt på e-post dersom dette er aktuelt.

Før påmelding må den som skal være med på kurset registreres som medlem i OI skøyter. Det er enkelt å melde seg inn i klubben vår <3 og medlemskapet koster bare 200,- kroner i året.

OppstartTidNivåPrisPåmelding
21.04.2024Søndager
10.45 – 11.45
Skøyteskole:
nybegynner/litt øvet
800iSonen
Vi tar forbehold om eventuelle små justeringer på tid og endringer grunnet arrangement i ishallen.

Medlemskap i OI skøyter:

I tillegg til kursavgift faktureres en gang pr. kalenderår medlemsavgift. Alle som trener hos oss må være medlemmer i klubben.
Dette er svært viktig for registrering av lisens og forsikring, samt at medlemmene våre er grunnlaget for den støtten vi mottar for å drive barne- og ungdomsarbeid. Medlemskap i klubben koster 200 kroner pr. kalenderår. Medlemsavgift faktureres i januar hvert år, og videreføres automatisk til oppsigelse foreligger.
Les våre medlemsbetingelser her.

Lisens til Norges Skøyteforbund:

Norges Skøyteforbund pålegger alle utøvere som deltar i konkurranse og trening inkludert Skøyteskole å løse lisens for hver sesong.

Lisensen følger skøytesesongen og går fra august til august. Du kan bruke samme lisens i flere klubber når du går på skøyteskolen. De som allerede har deltatt på kurs denne sesongen har allerede lisens.
 Les om lisens her.

NSF grunnlisens (GL) barneidrett (01.01.2011-31.12.2021) 0,- kroner

Nyttige linker:

Kontakt: skole@oi-lag.no ved spørsmål. 

Karin Baadstø Monssen 41605658 eller Lennart Burenius 95403834

Velkommen alle sammen!

Vi tar forbehold om uforutsette hendelser, det kan også bli aktuelt med utsettelser eller avlysning av kursene på kort varsel.