Vi underviser i grunnleggende skøyteferdigheter & har mye gøy på isen!

Oslo Idrettslag Skøyter har gleden av å ønske velkommen til vårens skøyteskolekurs i Sonja Henie ishall på Frogner i Oslo.

Kursene starter opp 21. april, og varer til og med 16. juni. 19. mai er det fri på grunn av pinse.

OI er en skøyteklubb for kunstløp i Oslo og har deltakere fra nybegynnernivå helt opp til landslag. Vi har både utøvere innen singel kunstløp og synchro – kunstløpene svar på lagsport.

Dette kurset er for litt viderekommende barn og ungdom. På vår aspirant og blue krutt gruppe underviser vi i grunnleggende kunstløpferdigheter og enkel skøyteteknikk der fokus er mestring og skøyteglede. Deltakerne jobber mot mål for å mestre tester for å utvikle seg videre til våre ulike oppvisnings og konkurranseparti for singel eller synkro kunstløp.

Blue krutt kurset passser for deg som har fått tilbud om å følge OIs blue krutt gruppe, og som har lyst til å fortsette å lære kunstløp med fokus på synkro.

Aspirant kurset passer for deg som har fått tilbud om å følge OIs aspirantgruppe, og som har lyst til å fortsette å lære kunstløp.

Begge grupper får også gratis tilgang til oppvarming med instruktør i ishallen i forkant av kurset 09:00-09:30.

OppstartTidNivåPrisPåmelding
21.04.2024Søndager
09.45 – 10.45
aspirant (3-8 år)800iSonen
21.04.2024Søndager
09.45 – 10.45
Blue krutt (9-19 år)800iSonen

Vi tar forbehold om eventuelle små justeringer på tid og endringer grunnet arrangement i ishallen.

Utstyr:
 Ta med skøyter, hjelm og varme bevegelige klær. 
Det er helt fint å kjøpe brukt utstyr, det ligger oversikt over flere nyttige sider for både nytt og brukt utstyr på vår hjemmeside (se menyen til venstre). Det er viktig å skaffe seg gode skøyter tilpasset nivået løperen er på. Spør gjerne en trener hvis du er usikker.
Det viktigste å ha på plass er skøyter, hjelm, treningstøy, joggesko, hoppetau og treningsstrikk. Etter hvert kan det være greit å skaffe seg en spinner.
OI har et begrenset antall skøyter til utlån ved behov. Ta kontakt på e-post dersom dette er aktuelt.

Medlemskap i OI skøyter:

I tillegg til kursavgift faktureres en gang pr. kalenderår medlemsavgift. Alle som trener hos oss må være medlemmer i klubben.
Dette er svært viktig for registrering av lisens og forsikring, samt at medlemmene våre er grunnlaget for den støtten vi mottar for å drive barne- og ungdomsarbeid. Medlemskap i klubben koster 200 kroner pr. kalenderår. Medlemsavgift faktureres i januar hvert år, og videreføres automatisk til oppsigelse foreligger.
Les våre medlemsbetingelser her.

Lisens til Norges Skøyteforbund:

Norges Skøyteforbund pålegger alle utøvere som deltar i konkurranse og trening inkludert Skøyteskole å løse lisens for hver sesong.

Lisensen følger skøytesesongen og går fra august til august. Du kan bruke samme lisens i flere klubber når du går på skøyteskolen. De som allerede har deltatt på kurs denne sesongen har allerede lisens.
 Les om lisens her.

NSF grunnlisens (GL) barneidrett (01.01.2011-31.12.2021) 0,- kroner

NSF grunnlisens ungdom (GL) (01.01.2006-31.12.2010) 750,- kroner

Nyttige linker:

Kontakt: skole@oi-lag.no ved spørsmål. 

Karin Baadstø Monssen 41605658 eller Lennart Burenius 95403834

Velkommen alle sammen!

Vi tar forbehold om uforutsette hendelser, det kan også bli aktuelt med utsettelser eller avlysning av kursene på kort varsel.